Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananencake recept
Bananencake recept

Bananencake


Ingrediënten


printad
53

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Klop het ei los, prak de bananen erdoor en voeg de boter en suiker toe. Meng alles goed door elkaar.
Doe het bakmeel, nootmuskaat, zout, vanille-essence en melk erbij en meng alles goed door elkaar.
Vet een cakeblik in met wat boter en doe daar het beslag in. Zet in het midden van de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 1 uur gaar.
Laat de cake afkoelen in het blik. Snijd hem dan voorzichtig los en laat hem er ondersteboven uit zakken.

In amerika en engeland is bananencake heel bekend.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bananencake recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven