Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de aardappelen in weinig water in ongeveer 15 minuten gaar.
- Snipper de , pers de knoflook, snijd de in reepjes.
- Verhit de olie in de wok en roerbak één ui en de paprikareepjes 3 minuten.
- Schep alles uit de pan.
- Voeg wat olie toe en roerbak de in 3 delen goudbruin.
- Schep al het vlees in de wok, voeg de tweede ui en de knoflook toe en roerbak nog vier minuten.
- Schep de en het fruit (met het vrijgekomen vocht) erbij en breng het op een laag vuur aan de kook.
- Giet de aardappelen af, zet ze terug op het vuur, voeg de toe en breng het aan de kook.
- Stamp de aardappelen tot puree en schep de rauwe en het ui-paprikamengsel erdoor.
- Verdeel de stampot over vier borden en schep op elk bord wat van het kip- en fruitmengsel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi ketjap van vegetarische reepjes met chinese kool en peen425m
-
Recept
Pittige roergebakken kip met Chinese kool420m
-
Recept
Hangkous Kip met groenten in het groen430m
-
Recept
Oosterse roerbak met quorn en groenten41u25m
-
Recept
Roerbak van varkenshaas en paksoi415m
-
Recept
Aziatisch roerbak met kip, broccoli en paprika410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 186 kcal | 9% | 744 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |