Spinazie uit de kom
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mbsmeets
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Vet een ovenschaal in en voeg op de bodem de gezeefde toe.
- Breng op smaak met een beetje of Italiaanse kruiden.
- Warm de op.
- Voeg en de toe en meng dit er goed doorheen op laag vuur.
- Bedek de pastabladeren een voor een met een laagje spinazie, rol dit op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
- Voeg de eventueel restanten van de spinazie toe bovenop de pastabladeren.
- Meng in een kom de crème fraîche met de totdat het net vloeibaar is.
- Giet dit mengsel over de pastabladeren heen zodat ze helemaal bedekt zijn.
- Bestrooi dit met de .
Verwarm het gerecht in de oven op 200 graden voor circa 30 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Canneloni met spinazie en mascarpone430m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas435m
-
Recept
Ravioli met spinazie430m
-
Recept
Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes41u
-
Recept
Macaroni met gehakt uit de oven445m
-
Recept
Spaghetti met spinazie en spek430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone, melk, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 237 kcal | 11% | 948 kcal |
Vetten | 18 g. | 25% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |