Schnitzelrolletjes met mozzarella-pestovulling
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Snijd de in 8 plakken.
Was het basilicum en ris de blaadjes van de takjes.
Dep de varkensschnitzels droog en klop ze plat met de onderkant van een steelpan. - Breng op smaak met en .
Bestrijk met de , leg op elke schnitzel een plak , strooi er de helft van de basilicum over. - Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
Verhit 2 eetlepels olie in en diepe pan met deksel. - Bak er de rolletjes kort op hoog vuur in.
- Voeg 300 ml water toe, breng aan de kook en roer het bouillonblokje erdoorheen.
Laat afgedekt ca. 20 minuten op laag vuur koken. - Kook de volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim kokend water met een beetje .
Neem de rolletjes uit de pan. - Breng het braadvocht aan de kook.
- Roer de maïzena glad met 2 eetlepels water en voeg hem toe.
- Kook kort en breng op smaak met en .
- Voeg de rolletjes toe en verwarm 3-5 minuten mee.
Giet de af en laat goed uitlekken.
Was de met heet water, wrijf hem droog en rasp de schil er fijn af. - Pers de uit.
Verhit 3 eetlepels in een pan. - Voeg de , het overige basilicum, de geraspte citroenschil en het citroensap toe en verwarm kort.
- Breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella, pesto, groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 448 kcal | 22% | 1792 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 74 g. | 28% | 296 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |