Foe yong hai saus

Foe yong hai saus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook.
Maak van de tomatenpuree, djahe en azijn met het aardappelmeel een glad papje.
Bind met het geheel de bouillon en laat deze even doorkoken.
Voeg naar smaak peper, zout of suiker toe en laat het geheel nog even zachtjes koken.
Bron: © familie recept

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit foe yong hai saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter