MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Champignon ragout

Champignon ragout recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel de ui en snipper deze. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit een beetje van de boter in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer er de bloem door en laat het heel even zachtjes pruttelen. Schenk al roerend de melk erbij en verkruimel het bouillontablet erboven. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is. Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken. Serveer met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignon ragout recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /