Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon ragout recept
Champignon ragout recept

Champignon ragout


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Pel de ui en snipper deze. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit een beetje van de boter in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer er de bloem door en laat het heel even zachtjes pruttelen. Schenk al roerend de melk erbij en verkruimel het bouillontablet erboven. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is. Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken. Serveer met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champignon ragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Dit is waanzinnig lekker. Heb dit gemaakt met ragout gebakjes en dikkige saus. Je kunt de saus ook gemakkelijk bij de pasta met melk en bloem. Bijvoorbeeld voor tagliatelle. Snel en gezonder dan uit e... Lees reactie
    Nipi gaf dit recept op 17 februari 2015 5 uit 5 sterren
  • Het is echt heel lekker!
    Chantal gaf dit recept op 23 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Het is echt heel lekker!
    Chantal gaf dit recept op 23 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Een ragaout kun je heel makkelijk wel lactose allergie geschikt maken. Neem in plaats van boter plantaardige margarine en in plaats van gewone melk minus l melk en hij is ook geschikt voor lactose all... Lees reactie
    Esther Langerak gaf dit recept op 12 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven