AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Champignon ragout

5

Ingrediënten

Bereidingswijze

Champignon ragout recept Pel de ui en snipper deze. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit een beetje van de boter in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer er de bloem door en laat het heel even zachtjes pruttelen. Schenk al roerend de melk erbij en verkruimel het bouillontablet erboven. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is. Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken. Serveer met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignon ragout recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Dit is waanzinnig lekker. Heb dit gemaakt met ragout gebakjes en dikkige saus. Je kunt de saus ook gemakkelijk bij de pasta met melk en bloem. Bijvoorbeeld voor tagliatelle. Snel en gezonder dan uit een pakje ook!
  • Het is echt heel lekker!
  • Het is echt heel lekker!
  • Een ragaout kun je heel makkelijk wel lactose allergie geschikt maken. Neem in plaats van boter plantaardige margarine en in plaats van gewone melk minus l melk en hij is ook geschikt voor lactose allergie :)
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /