Champignon ragout

Champignon ragout

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

IngrediëntenBereidingswijze

Pel de ui en snipper deze. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit een beetje van de boter in een koekepan en bak de gesnipperde uien de paddestoelen op laag vuur in ongeveer 5 min. Smeld de rest van de boter in een steelpan en roer er de bloem door en laat het heel even zachtjes pruttelen. Schenk al roerend de melk er bij en verkruimel de bouillon tablet er boven. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is. Roer dan het paddestoelen mengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar in. Koken. Serveer met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignon ragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (3)

Gemiddelde score 10 / 10 in 3 reacties
  • Het is echt heel lekker!
    Chantal gaf dit recept 5/5 sterren
  • Het is echt heel lekker!
    Chantal gaf dit recept 5/5 sterren
  • Een ragaout kun je heel makkelijk wel lactose allergie geschikt maken. Neem in plaats van boter plantaardige margarine en in plaats van gewone melk minus l melk en hij is ook geschikt voor lactose allergie :)
    Esther Langerak gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter