Champignon ragout

Champignon ragout

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Pel de ui en snipper deze. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes. Verhit een beetje van de boter in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer er de bloem door en laat het heel even zachtjes pruttelen. Schenk al roerend de melk erbij en verkruimel het bouillontablet erboven. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is. Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken. Serveer met rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignon ragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 10 / 10 in 4 reacties
 • Dit is waanzinnig lekker. Heb dit gemaakt met ragout gebakjes en dikkige saus. Je kunt de saus ook gemakkelijk bij de pasta met melk en bloem. Bijvoorbeeld voor tagliatelle. Snel en gezonder dan uit een pakje ook!
  Nipi gaf dit recept 5/5 sterren
 • Het is echt heel lekker!
  Chantal gaf dit recept 5/5 sterren
 • Het is echt heel lekker!
  Chantal gaf dit recept 5/5 sterren
 • Een ragaout kun je heel makkelijk wel lactose allergie geschikt maken. Neem in plaats van boter plantaardige margarine en in plaats van gewone melk minus l melk en hij is ook geschikt voor lactose allergie :)
  Esther Langerak gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter