Salsa di Daniela

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak eerst wat in een koekenpan.
  2. Voeg het toe.
    Rul het .
  3. voeg en toe.
    Laat het op laag vuur langzaam bruin worden.

    Kook(in pan of waterkoker) ondertussen een ruime hoeveelheid .
    Dompel de ongeveer 10 seconden in kokend en doe ze dan gauw in een koud waterbad.
  4. Daarna zijn ze makkelijk te pellen(je hoeft de niet te pellen de pastasaus is even lekker alleen dan met tomatenvelletjes!) snij de gepelde in stukjes en doe ze in een aparte soeppan (op laag vuur) met .
  5. Voeg 100 ml toe.
    Plet de en roer (op hoog vuur)10 min , het word al een soort saus.
  6. Voeg de gesneden toe.
  7. Roer en zet de saus op laag vuur.

    Voeg bij het de witte blokjes en rode ui toe roer het.
  8. Als het bruin is voeg het toe bij de saus.

    Roer de saus goed en voeg de en toe.

    Laat de saus 1 tot 2 uur staan tot het een stevige saus is.
    Roer ondertussen goed!

    Kook de pasta (zie gebruiksaanwijzig)

    Als de saus stevig is kan je hem serveren met spaghetti, farfalle, penne, macaroni, lasanga, canelonni.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%592 kcal
Vetten
3 g.
4%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salsa di Daniela