Salade van zeevruchten met bloemkool
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
- Bereiden
- Kookboek van pikenik69
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de bloemkoolroosjes los en kook ze een 5-tal minuten in gezouten water.
- Spoel ze nu onder koud water.
- Laat de uitdruipen en snijd de in reepjes.
- Maak een vinaigrette met 2 eetlepels , 4 eetlepels , 2 eetlepels en kruiden met en .
- Verdeel de salade over 4 schaaltjes, leg er de , de , de en de op den oe er een scheutje vinaigrette over.
- Bestrooi met wat en leg bovenaan 2 steurgarnalen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Salade van zeevruchten440m
-
Recept
Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)440m
-
Recept
Zeevruchten in romige kerriesaus440m
-
Recept
Brandade met schelvis, garnalen en bloemkool440m
-
Recept
Salade van rode wijnasperges met Hollandse garnalen450m
-
Recept
Vlaamse bouillabaisse van Noordzeevis420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1082 kcal | 54% | 4328 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |