Roergebakken broccoli met biefstuk en wortel
- Herkomst Japan
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van BookAnn
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de biefstuk in reepjes en marineer de biefstuk met de komijn, gember, sambal en ketjap. - snij de wortel, ui, knoflook en de broccoliroosjes fijn.
Wokken:
verhit 1 eetlepel olie in de pan. - Bak de knoflook en de tot ze glazig zijn en voeg dan de wortel en de broccoli toe tot alles beetgaar is.
- Haal de groente uit de pan en zet ze even weg.
- Verhit nu de rest van de .
- doe de in de pan en bak het voor 1,5 minuten op hoog vuur.
- Voeg de groente toe roer het door elkaar en haal het van het vuur.
- Serveer met de rijst en klaar!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Oosters rundvlees met oestersaus en broccoli415m
-
Recept
Geroerbakte biefstuk met brocolli en noedels420m
-
Recept
Biefstuk met bonne femme410m
-
Recept
Stamppot wortel met spekjes uit de stomer440m
-
Recept
Karbonadegratin met broccoli en kaassaus41u
-
Recept
Broccoli tortilla Andalusië435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 216 kcal | 10% | 864 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |