Roergebakken babi pangang met paprika en mini mais
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Babi pangang recepten
- Bereiden
- Kookboek van heinvriends
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de in smalle reepjes van 1 cm breed.
- Snijd de in zeer smalle ringen.
- Halveer de , verwijder de zaadlijsten en snijd de in smalle reepjes.
- Laat de mini uitlekken.
- Verhit 3 eetlepels in een wok en laat dit goed heet worden.
- Roerbak de reepjes spek ongeveer 5 minuten op een hoog vuur.
- Roerbak vervolgens de 2 minuten mee.
- De laatste minuut doe je 3/4 van de erbij.
- Tot slot roer je de , mini , , ketjap en de sambal toe en verwarm dit alles nog 2 minuten.
- Doe alles op een bord of in een schaal en strooi het restand van de erover heen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi Pangang met sambal-rijst en sesampaksoi430m
-
Recept
Roergebakken spruitjes met rijst430m
-
Recept
Roergebakken spitskool420m
-
Recept
Babi ketjap van vegetarische reepjes met chinese kool en peen425m
-
Recept
Roergebakken boerenkool met runderreepjes410m
-
Recept
Roergebakken prei met kip420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal badjak
- sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- basterdsuiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2356 kcal | 117% | 4712 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 67 g. | 25% | 134 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |