Roerbak andijvie
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mrs.mena
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Snijd de in grove stukken, ook de lenteui in grove stukjes snijden.
- De schoonmaken en in hele dunne reepjes snijden, snijden, de knoflook schoonmaken en in dunne plakjes schaven.
- Bereiden:
- Doe 1 eetlepel in de wok, laat het goed heet worden, voeg in deze volgorde de ingredienten toe; 1, bakken tot ze bruin zijn, 2.
- lenteui en knoflookschaafsel en gelijk ook de paprikareepjes, bakken tot de paprikareepjes slap zijn.
- Daarna de , en dan vlug roerbakken tot de paksoi bijna slap is.
- Druppel een smaakje eroverheen, voeg eventueel de en de toe, maar laat het geheel niet te lang op vuur staan anders wordt de te slap.
- Op smaak brengen met vers gemalen vierseizoenenpeper.
- Serveren met krieltjes en een stukje vlees naar keuze.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 187 kcal | 9% | 187 kcal |
Vetten | 9 g. | 14% | 9 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 15 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |