Poedersuiker-slagroomsoesjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Spuitzak
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Soezenbeslag:
Los op het vuur de boter in de melk en het water op, niet aan de kook brengen, zo koud mogelijk houden. - Voeg de toe en zet het vuur hoog, laat de roux al roerend met een spatel goed gaar worden, bloemsmaak moet nagenoeg weg zijn.
- Roer de eieren er een voor een door totdat je een glad beslag hebt.
- Spuit het beslag in gelijke bolletjes, op een met bakpapier belegde bakplaat en bak deze gedurende 10 – 15 minuten in een oven van 230 graden mooi goudbruin.
Klop de met de en de stabilisator op, prik in de onderkant van het soesje een klein gaatje en vul de soesjes met een spuitzak en klein spuitje lekker vol met , erover, lekker bij de koffie!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taartjes | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 138 kcal | 6% | 2760 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 5 g. | 5% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |