Pistache-cakejes
- Herkomst Nederland
- Categorie Feestjes en verjaardags hapjes
- Bereiden
- Kookboek van magda5555
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Rasp
Bereidingswijze
- Maal de en de tot poeder met een rasp.
- Meng het poeder en de en (vanille).
- Sla in een andere kom de goed stijf en spatel er dan het bloemmengsel luchtig door.
- Spatel de gesmolten erdoor.
- Indien mogelijk het beslag 24 uur in de koelkast laten rusten voor meer smaak.
- Verdeel het mengsel over de cakevormpjes.
- Zet alles 15 minuten in een voorverwarmde over op 180 graden C.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen en pistachenootjes is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 381 kcal | 19% | 1905 kcal |
Vetten | 36 g. | 52% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 50 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 29 g. | 32% | 145 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |