Perencrumble
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Schil de , snij ze in vieren en verwijder het klokhuis.
- Halveer de parten en besprenkel ze met .
- Week de kort in lauwwarm water.
- Verhit 25 gram zachtjes in een koekenpan en strooi er 1 eetlepel in, roer tot de is opgelost en voeg dan de partjes peer en toe.
- Bak ze in 1-2 minuten zachtjes en voeg dan de pan van het fornuis.
- Verwarm de oven voor op 180C graden.
- Meng de rest van de met , , en tot een kruimelig geheel.
- Verdeel de stukken peer over een ingevette ovenschaal en strooi de kruimels er over.
- Zet in de oven en bak tot de topping gaar en krokant is in ongeveer 30 minuten.
Ook lekker om te maken
Variaties op Perencrumble
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Warme perencrumble | 1 | Nagerechten |
Stoofperencrumble | 1 | Nagerechten |
Appel-perencrumble in glaasjes | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 371 kcal | 18% | 1484 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 12 g. | 13% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |