Pasta met kip en Italiaanse roerbakmix

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de , snijd ze in de lengte door en hol ze met een lepel uit om de zaadjes te verwijderen.
  2. Snijd de vervolgens in stukjes.
    Meng de met de en de verse .
  3. Roer onder de komkommerstukjes en laat een kwartiertje marineren.
    Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Giet de pasta af in een vergiet.
  4. Niet afspoelen met koud water maar roer er meteen een flinke scheut doorheen om plakken te voorkomen.
    Snijd de in blokjes en wrijf ze in met en .
  5. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de kip rondom bruin.
  6. Voeg op hoog vuur de roerbakgroenten toe en bak ze 2 minuten mee.
  7. Roer de eronder en bak nog 1 minuut.
  8. Roer als laatste de pasta onder het kip-groentemengsel.
  9. Schep op 4 voorverwarmde borden.
  10. Schep de komkommersalade erbij en bestrooi het geheel met de geraspte kaas.
    Geef er een glas friszure rosé bij, zoals een Italiaanse Rosato.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta met kip en Italiaanse roerbakmix heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lijkt me lekker Louca, ga het morgen klaarmaken, heb alles in huis. Meestal kook ik Thais of Indisch, maar dit lijkt me goed voor de verandering. Woon je in Limburg? Gekke vraag misschien, maar je doe... Lees reactie
Karsas 15 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
243 kcal
12%972 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met kip en Italiaanse roerbakmix