Pasta met gerookte zalm
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Jimmy14
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Grote schaal
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar (al dente).
- Terwijl de pasta kookt doe je de en in een grote schaal, waarmee je de pasta later op tafel zet.
- Voeg de toe en meng dit tot een glad geheel.
- Volhouden, want het duurt even voordat het goed is gemengd.
- Zorg ervoor dat je vervolgens niet té lang blijft roeren want dan wordt het te stijf.
Snij de in kleine stukjes of strookjes en voeg dit toe aan het roommengsel. - Roer de er voorzichtig doorheen.
- Voeg vervolgens de tomaatjes toe die je in twee hebt gesneden, alsook de , .
- Meng het geheel.
Als de pasta gaar is en uitgelekt doe je deze in de schaal bij de ingrediënten. - Meng het geheel en eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta met gerookte zalm420m
-
Recept
Pasta met gerookte zalm, feta en spekjes435m
-
Recept
Pasta met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en gerookte zalm430m
-
Recept
Pasta met witte asperges en gerookte zalm420m
-
Recept
Tagliatelle met garnalen, gerookte zalm en shii-take415m
-
Recept
Pasta roquefort-zalm410m
Variaties op Pasta met gerookte zalm
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pasta met gerookte zalm | 3 | Vis en schaaldieren |
Pasta met gerookte zalm, feta en spekjes | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 55 kcal | 2% | 220 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |