Mon-chou-taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van vosje1952
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verkruimel de .
- Smelt in een pannetje de (moet geel blijven).
- Schep de gesmolten door het koekkruim.
- Leg op de bodem van een springvorm (22 diameter) een cirkel geknipt uit bakpapier.
- Doe het kruim daarop en druk het enigszins aan.
- Zet dit een uurtje in de koelkast.
- Roer de Mon-chou en de basterdsuiker met een metalen lepel door elkaar.
- Klop de - zonder suiker - stijf en schep deze vervolgens door de mon-chou.
- Verdeel het mengsel over de koekkruim.
- Doe er de vlaaivulling bovenop.
- De kersen goed verdelen.
- Laat vervolgens het in de koelkast een halve dag opstijven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mon Chou taart41u15m
-
Recept
Mon Chou-taart met vlaaivulling42u
-
Recept
Mon chou taart415m
-
Recept
Varkentjes in modder taart42u30m
-
Recept
Mango-yoghurt taart445m
-
Recept
Monchou taart41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Mon-chou-taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 571 kcal | 28% | 2284 kcal |
Vetten | 62 g. | 89% | 248 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |