Mexiaanse wraps à la Sylvie
- Herkomst Nederland
- Categorie Wraps
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sylviebuyk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Pan
Bereidingswijze
- Halveer de krop en snijd in reepjes.
- Snijd de in blokjes.
- Halveer de en verwijder de pit.
- Terwijl de '' nog in de schil zit snijd je in de lengte reepjes, vervolgens haal je de '' uit de schil met een theelepel.
- Doe de gesneden groente in één schaal of aparte bakjes.
- snijd de kip in blokjes.
- Verwarm olijfolie in de pan en bak de blokjes goudbruin aan.
- Maak een mengsel van chilibonen en 1/2 pot in een schaaltje, besprenkel er over en, plaats ze in de magnetron.
- Stel de magnetron alvast in op 3min, 750Watt.
- Kruid de kip: 1/2 theelepel chilivlokken, 1 eetlepen paprikapoeder, een snufje koriander, komijn en breng op smaak met zout.
- doe vervolgens de rest van de met lekvocht bij de kip.
- Zet het vuur wat lager.
- Verwarm nu de bonen en .
- Zet de , crème fraîcke en salsasaus op tafel.
- Doe de in een schaal en zet deze ook op tafel.
- De kip en chilibonen zijn inmiddels ook klaar en zet op tafel.
- Verwarm de 30sec in de magnetron en je bent klaar.
- Je tafelgenoten mogen hun wrap vervolgens naar eigen smaak maken.
- verkruimelen in de wrap is verrassend lekker en geeft een krokante bite.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- wraps is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3878 kcal | 193% | 15512 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |