Meng poeder, gemalen komijn(1 theelepel) (djinten),el kaneel(0.5 theelepels), cayennepeper(0.5 theelepels)(of rodepeper door elkaarmet de olie(3 eetlepels)(3 eetlepels)(evt met behulp van een vijzel.
Er zal een soort pasta ontstaan die dient als een marinade.
Verdeel de marinade door het vlees en zet het afgedekt in de koelkast tot gebruik (minimaal 15-20 minuten, regelmatig omscheppen.)
Verhit een wok of hapjespan op hoog vuur, voeg het vlees toe en bak het al omscheppend rondom mooi bruin en gaar.
Voeg na circa 5 minuten de paprika(1 blokjes)(1 theelepel), ui(1 stuk)(1 stuk) en champignons(1 bakje) toe en bak deze nog circa 10 minuten mee.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Lichtpikante kebab heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies RESET
Welk vlees?
Tatanka 2 juli 2013
Leuk recept! Maar het belangrijkste ontbreekt (vlees)en hoeveel?
Elly 1 juli 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.