Kwarkpijnboomtaartjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Oven
- Vormpjes
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Meng de , en snel tot een kruimelig geheel.
- Meng er 2-3 eetlepels koud water en de door en kneed tot een soepel deeg.
- Leg het, gewikkeld in plasticfolie, een half uur in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180 C graden.
- Rol het deeg uit en bekleed hiermee de vormpjes.
- Leg op het deeg een rondje bakpapier en strooi hierop de bakbonen of -balletjes.
- Bak de taartbodems ca. 10 minuten in de warme oven.
- Neem de blind vuling met het bakpapier er dan af en bak de taartjes nogmaals 5 minuten.
- Neem ze uit de oven en laat afkoelen.
- Meng , hüttenkäse, en met een mixer dooreen.
- Bestrijk de afgekoelde deegbodems ruim met en schep hierop de vulling.
- Bestrooi met de en bak de taartjes in 15 minuten goudkleurig.
- Bestrooi eventueel vlak voor het serveren met poedersuiker.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 394 kcal | 19% | 2364 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 150 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 210 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 9% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |