Krabcocktail
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Taibahr
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bereidingswijze:
Snijd de grapefruit vanaf de steelaanzet in tweeën. - Pers een halve uit en ontvlies van de andere helft de partjes.
Roer een sausje van 4 eetlepels grapefruitsap, , , , en eventueel wat .
Laat de uitlekken of ontdooien en trek het krabvlees in kleine stukjes. - Verwijder eventueel harde stukjes.
- Bewaar wat mooie stukjes voor de garnering.
- Roer de en kleine grapefruitstukjes door de saus.
Verdeel de (ragfijn gesneden) over 4 wijde glazen en verdeel er de krabsalade over. - Garneer met en strooi er voor het opdienen nog wat over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Krabcocktail415m
-
Recept
Bananen-krabcocktail430m
Variaties op Krabcocktail
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Krabcocktail | 3 | Koud |
Garnalen-krabcocktail | 1 | Koud |
Bananen-krabcocktail | 1 | Voorgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- grapefruit en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- krab is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 141 kcal | 7% | 564 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |