Konijnenstoofschotel
- Herkomst Spanje
- Categorie Kerst
- Bereiden
- Kookboek van dvi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Bestrooi de stukken konijn met en en wentel ze door de .
- Verhit de olie en de helft van de in een grote braadpan en bak hierin de uitjes snel rondom goudgeel van kleur; neem ze uit de pan.
- Doe de stukken konijn in de braadpan en bak ze bruin.
- Voeg uitjes, 1 geperst teentje knoflook, , , bieslook, , en en zoveel bouillon dat het vlees voor de helft onderstaat toe.
- Sluit de pan, breng het geheel aan de kook en stoof de stukken konijn in circa 1 uur gaar.
- Smelt intussen de resterende in een koekenpan en fruit hierin de knoflook.
- Voeg , en toe en fruit het geheel gaar.
- Kook de krielaardappeltjes gaar en laat ze droogstomen.
- Bind het stoofvocht van het vlees met wat met water aangemaakte tot sausdikte en breng op smaak met en .
- Serveer de stukken konijn op een voorverwarmde schaal en schenk de saus en de erover, of geef dit er afzonderlijk bij.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en wijn
- kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 128 kcal | 6% | 512 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |