Schil de rest van de en snijd in stukken.
Pureer de met de en de bouillon in de keukenmachine, blender of met de staafmixer.
Roer er de (niet meer pureren) en de dooreen en breng op smaak met zout en peper.
Laat het geheel door en door koud worden en laat het goed op smaak komen, minimaal 2 uur.
Halveer de bewaarde komkommer(1 stuk), verwijder de zaadlijsten, snijd de komkommer(1 stuk) in kleine blokjes en rijg ze aan de prikkers.
Schenk de komkommer(1 stuk) in 10 amuse of likeurglaasjes.
Leg op elk glaasje een prikker en steek er 2 sprietjes bieslook(20)(1 eetlepel) in.
Serveer de komkommersoep goed gekoeld.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
Koemelk
groentebouillon en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
Lactose
yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.