Kue abu pandan (gestoomde pandan cakejes)

Kue abu pandan (gestoomde pandan cakejes)

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Rasp de kokos fijn en doe deze in een stoompan voeg een eetlepel suiker toe en stoom het geheel in 20 minuten gaar.
Meng de bloem met het tapiocameel en 3 dl water en roer het geheel tot een mooie homogene massa ontstaat.
Breng 1 dl water met de daun pandan en de suiker aan de kook .
Laat het geheel inkoken tot er een dikke siroop ontstaat.
Laat de siroop goed afkoelen.
Meng de homogene bloemmassa wat zout de siroop met de pandan pasta.
Blijf het geheel roeren totdat je een egaal groene vloeistof ontstaat.
Giet het mengsel in de vormpjes en stoom ze op hoog vuur gaar.
Haal de cakejes uit de vorm en strooi er de gestoomde kokos over.
Bron: © Familie recept

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kue abu pandan (gestoomde pandan cakejes) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter