Kiprollade met rode kool, appel en noten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verhit in een braadpan 2 eetlepels .
  2. Bak de kiprollade rondom aan bruin aan, leg een deksel op de pan en braad de rollade op matig vuur in ca. 60 minuten gaar.
  3. Keer het vlees regelmatig.
    Verwarm de oven voor op 150 graden.
    Verwarm in een steelpan de rode (laat de niet koken).
    Schil de , verwijder het klokhuis en snijd de in blokjes
    Meng de met de .
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    Leg de kookring op de bakplaat en vul deze met 1/8 van de rode , verdeel er 1/4 van het appelnotenmengsel over en dan weer wat rode .
  5. Verwijder de kookring en maak op dezelfde manier nog 3 torentjes
    Bak de torentjes 10 minuten in de oven.
    Verhit in een koekenpan 2 eetlepels , Bak de aardappeltjes in ca. 10 minuten bruin en gaar.
    Breng ondertussen de jusmix volgens aanwijzing verpakking aan de kook.
    Snijd de kiprollade in dunne plakjes, garneer met het torentje rode en de rozemarijnaardappeltjes.
    Schep een beetje over de rollade en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in studentenhaver
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
340 kcal
17%1360 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kiprollade met rode kool, appel en noten