Kiprollade met rode kool, appel en noten
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Braadpan
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verhit in een braadpan 2 eetlepels .
- Bak de kiprollade rondom aan bruin aan, leg een deksel op de pan en braad de rollade op matig vuur in ca. 60 minuten gaar.
- Keer het vlees regelmatig.
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Verwarm in een steelpan de rode (laat de niet koken).
Schil de , verwijder het klokhuis en snijd de in blokjes
Meng de met de . - Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de kookring op de bakplaat en vul deze met 1/8 van de rode , verdeel er 1/4 van het appelnotenmengsel over en dan weer wat rode . - Verwijder de kookring en maak op dezelfde manier nog 3 torentjes
Bak de torentjes 10 minuten in de oven.
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels , Bak de aardappeltjes in ca. 10 minuten bruin en gaar.
Breng ondertussen de jusmix volgens aanwijzing verpakking aan de kook.
Snijd de kiprollade in dunne plakjes, garneer met het torentje rode en de rozemarijnaardappeltjes.
Schep een beetje over de rollade en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kipfilet met rode kool en cashewnoten415m
-
Recept
Ajam paniki met witte kool in het zuur en sambal goreng telor450m
-
Recept
Kipfilet met witte kool430m
-
Recept
Chinese kool met kip41u30m
-
Recept
Parelhoen met zoete appel-abrikoosvulling en honingjus42u20m
-
Recept
Kalkoenfilet met appel-bleekselderijsalade435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in studentenhaver
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 340 kcal | 17% | 1360 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |