Kip kerriesoep met oosters tintje
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van wendy51
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- breng met , laurier en aan de kook,
als het kookt doe de 3 kipkarbonaden erbij en wacht tot ze gaar zijn, haal ze eruit,
pak de soeppan en smelt daar de in,
dan de groenten erbij, wacht tot de ui een beetje glazig wordt,
(pluk ondertussen de kip uit elkaar)
voeg dan de en met de kip toe, wel blijven roeren,
voeg daarna de gekookte toe en blijven roeren,
beetje erbij en de overgebleven kruiden,
dan nog een tijdje laten sudderen,
als laatste de 12 theelepels , met een beetje aanmaken anderskrijg je klontjes in de soep,
goed roeren en even proeven of de nodig is, zo ja, de theelepel erbij en de niet te vergeten
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kerriesoep met kip en broccoli42u45m
-
Recept
Indiase kerriesoep, muligatawny440m
-
Recept
Kerriesoep41u30m
-
Recept
Harira met kip41u30m
-
Recept
Maaltijdsoep met kip425m
-
Recept
Kip-groentesoep41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en sambal
- bouillon, macaroni, sambal, vermicelli kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kookroom
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 146 kcal | 7% | 1168 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |