Ingrediënten

+ -
print

Garneren:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bodem:
    Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
  2. Meng , en tot een glad beslag.
  3. Vet de bakvorm in met en bekleed het met bakpapier.
  4. Verdeel het beslag over de bakvorm en bak het in oven in circa 25 minuten gaar.
  5. Laat de bodem afkoelen.
    Vulling en glazuur:
    Verwarm de boter, melk en suiker op laag vuur tot de suiker opgelost is.
  6. Breng aan de kook en laat het mengsel circa 8 minuten op laag vuur al roerende inkoken tot een dikke karamel.
  7. Haal de pan van het vuur en meng de en erdoor.
  8. Schenk de karamel over de bodem en laat opstijven in de koelkast.
    Garneren:
    Smelt de chocolade au bain-maria, laat afkoelen en lepel over de karamel.
  9. Hak de en fijn en druk ze in de karamello's.
  10. Bestuif met .
  11. Snijd in rechthoeken van circa 4 x 12 cm.

    Geniet ervan!
  12. Heerlijk als tussendoortje.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • boter, boter, pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in pecannoten, pistachenoten, pecannoten, pistachenoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
640 kcal
32%7680 kcal
Vetten
56 g.
80%672 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%564 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karamello's