Kantonese roerbakmie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de roerbakmie volgens de algemene gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Verhit de in een braadpan of wok.
  3. Bak het zeer kort op hoog vuur bruin en schep het uit de pan.
  4. Voeg de en de broccoliroosjes toe en bak deze ca. 5 minuten op matig hoog vuur.
  5. Voeg 1 deciliter water en de mix toe en verhit het geheel, al omscheppend, ca. 1 minuut.
  6. Voeg de roerbakmie en het toe en roerbak het gerecht, op hoog vuur, droog.
  7. Voeg op het laatst de toe en breng het gerecht op smaak met de , en /sherry.
  8. Garneer het gerecht met de .
  9. Kooktip:
  10. U kunt voor dit gerecht ook kant-en-klare rundvleesreepjes gebruiken.
  11. Probeer dit gerecht ook eens met reepjes kipfilet of reepjes varkensvlees.
  12. Lekker bij:
  13. Serveer dit gerecht met een oosterse tomatensalade.
  14. Snijd 4 tomaten in plakjes en besprenkel ze met citroensap en .
  15. Strooi er koriander over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
386 kcal
19%1544 kcal
Vetten
43 g.
62%172 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kantonese roerbakmie