Kaasbroodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks
- Kaasbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 2 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Smelt 25 gram in een pan en fruit de kerrie even.
- Roer de erdoor en voeg al roerende de toe.
- Blijf roeren tot een dikke saus ontstaat en laat 5 minuten pruttelen.
- Neem de pan van het vuur en roer de erdoor.
- Laat de saus afkoelen.
- Laat het ontdooien Ontvel de , verwijder vocht en zaad en snijd in kleine blokjes.
- Snijd de in kleine ringetjes.
- Schep de en door de saus.
- Halveer de plakjes en snijd de helft van de plakjes over de breedte elke cm in.
- Schep het kaasmengsel op de niet ingesneden plakjes deeg.
- Houd 1 cm van de rand rondom vrij.
- Smelt de rest van de en bestrijk de randen van het deeg hiermee.
- Leg de ingesneden deegplakjes erop en druk de randen goed aan.
- Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplat en bestrijk ze met de gesmolten .
- Strooi er nog wat en of over.
Variaties op Kaasbroodjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde kaasbroodjes | 1 | Hartige taarten |
Kaasbroodjes | 1 | Broodgerechten |
Tomatensoep met kaasbroodjes | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, bladerdeeg, oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas, oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, kaas, oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en oude kaas
Reacties op dit recept (2)
Kaasbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 277 kcal | 13% | 1108 kcal |
Vetten | 52 g. | 74% | 208 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |