Indo-china Mie
- Herkomst Vietnam
- Categorie Miegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Schud de mie op met de om plakken te voorkomen en om de aparte smaak van de olie.
- Bak , , en in de olie tot ze beginnen te verkleuren.
- Doe , kip en varkensvlees erbij en bak 2 minuten.
- Doe de erbij.
- Maak een saus van tamarinde, , , , , en en giet deze bij het vleesmengsel.
- Doe de en de mie erbij en schep voorzichtig door tot de mie warm is.
- Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en bestrooi met .
- Serveer de nuoc cham gung er apart bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mie met Rundvlees435m
-
Recept
Mie Krob 2440m
-
Recept
Mie Krob (gefrituurde mie)420m
-
Recept
Singapore Mie415m
-
Recept
Mie met bloemkool435m
-
Recept
Thaise Mie met kip440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 302 kcal | 15% | 1208 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 48 g. | 18% | 192 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |