Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Schud de mie op met de om plakken te voorkomen en om de aparte smaak van de olie.
  2. Bak , , en in de olie tot ze beginnen te verkleuren.
  3. Doe , kip en varkensvlees erbij en bak 2 minuten.
  4. Doe de erbij.
  5. Maak een saus van tamarinde, , , , , en en giet deze bij het vleesmengsel.
  6. Doe de en de mie erbij en schep voorzichtig door tot de mie warm is.
  7. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en bestrooi met .
  8. Serveer de nuoc cham gung er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
302 kcal
15%1208 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indo-china Mie