Gevulde paprika met courgette en champignons

Gevulde paprika met courgette en champignons

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de kapjes van de paprika’s en snijd deze in kleine snippers. Hol de paprika’s uit door de zaadlijsten te verwijderen met een scherp mesje. Snijd alle groenten klein. Verhit de olie in een pannetje. Voeg de gesneden groenten toe en bak ze enkele minuten in de olie op niet te hoog vuur. Voeg de tomatencoulis toe, het kruidenbouillonblokje, de tabasco, de pesto en de geraspte kaas. Roer goed door en laat nog 10 minuutjes op laag vuur gaar sudderen. Vul de paprika’s met het groetenmengsel. Plaats ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze ˝ uur af.

Serveersuggesties

Variatie: I.p.v. tomatencoulis kun je enkele gesneden kers- of trostomaatjes gebruiken. I.p.v. pesto kun je ook tapenade of bruschetta toevoegen Experimenteer vrij met andere groenten zoals aubergine en/of ui.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paprika met courgette en champignons recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter