AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevulde paprika met courgette en champignons

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevulde paprika met courgette en champignons recept Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de kapjes van de paprika’s en snijd deze in kleine snippers. Hol de paprika’s uit door de zaadlijsten te verwijderen met een scherp mesje. Snijd alle groenten klein. Verhit de olie in een pannetje. Voeg de gesneden groenten toe en bak ze enkele minuten in de olie op niet te hoog vuur. Voeg de tomatencoulis toe, het kruidenbouillonblokje, de tabasco, de pesto en de geraspte kaas. Roer goed door en laat nog 10 minuutjes op laag vuur gaar sudderen. Vul de paprika’s met het groetenmengsel. Plaats ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze ˝ uur af.

Serveersuggesties

Variatie: I.p.v. tomatencoulis kun je enkele gesneden kers- of trostomaatjes gebruiken. I.p.v. pesto kun je ook tapenade of bruschetta toevoegen Experimenteer vrij met andere groenten zoals aubergine en/of ui.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paprika met courgette en champignons recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /