Gevulde paprika met courgette en champignons
- Herkomst Italie
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gevulde paprika recepten
- Bereiden
- Kookboek van louca
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verwijder de kapjes van de ’s en snijd deze in kleine snippers.
- Hol de ’s uit door de zaadlijsten te verwijderen met een scherp mesje.
- Snijd alle groenten klein.
- Verhit de olie in een pannetje.
- Voeg de gesneden groenten toe en bak ze enkele minuten in de olie op niet te hoog vuur.
- Voeg de tomatencoulis toe, het , de , de en de geraspte .
- Roer goed door en laat nog 10 minuutjes op laag vuur gaar sudderen.
- Vul de ’s met het groetenmengsel.
- Plaats ze in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze ½ uur af.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Groentemix van aubergine, courgette, rode paprika en groene olijven41u10m
-
Recept
Gevulde courgette440m
-
Recept
Rijk gevulde courgette uit de oven415m
-
Recept
Witte bonen met paprika, courgette en ham430m
-
Recept
Gevulde paprika's440m
-
Recept
Champignons in basilicumpesto op zuurdesembrood41u5m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
- kruidenbouillonblokje, pesto, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 229 kcal | 11% | 458 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |