Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gado Gado recept
Gado Gado recept

Gado Gado


Ingrediënten


41

Bereidingswijze


Schil de aardappel en snijd in dunne plakjes. Kook de overige groenten beetgaar. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes ei. Bereiding pindasaus: Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, kemirienoten, ketoembar, djinten, laos, djahe, sambal en suiker. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met assemwater. Pindakaas : water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen. Voeg 1/8 plak santen en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.

Allergenen Informatie

Voor dit gado gado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Gado Gado heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven