AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gado Gado

41

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gado Gado recept Schil de aardappel en snijd in dunne plakjes. Kook de overige groenten beetgaar. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes ei. Bereiding pindasaus: Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, kemirienoten, ketoembar, djinten, laos, djahe, sambal en suiker. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met assemwater. Pindakaas : water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen. Voeg 1/8 plak santen en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gado gado recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /