MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gado Gado

Gado Gado recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de aardappel en snijd in dunne plakjes. Kook de overige groenten beetgaar. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes ei. Bereiding pindasaus: Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, kemirienoten, ketoembar, djinten, laos, djahe, sambal en suiker. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met assemwater. Pindakaas : water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen. Voeg 1/8 plak santen en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gado gado recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /