Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gado Gado recept
Gado Gado recept

Gado Gado


Ingrediënten


printad
41

Bereidingswijze


Schil de aardappel en snijd in dunne plakjes. Kook de overige groenten beetgaar. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes ei. Bereiding pindasaus: Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, kemirienoten, ketoembar, djinten, laos, djahe, sambal en suiker. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met assemwater. Pindakaas : water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen. Voeg 1/8 plak santen en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gado gado recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven