Gado Gado

Gado Gado

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil de aardappel en snijd in dunne plakjes. Kook de overige groenten beetgaar. Rangschik op een grote platte schaal en garneer met plakjes ei. Bereiding pindasaus: Maak een boemboe in de vijzel van: ui, knoflook, kemirienoten, ketoembar, djinten, laos, djahe, sambal en suiker. Laat de boemboe heel goed gaar worden en blus met assemwater. Pindakaas : water in verhouding 1 : 1,5 toevoegen. Voeg 1/8 plak santen en 2 eetlepels ketjap toe en verwarm au bain marie. Evt. 2 theelepels kerrie toevoegen voor een bijzonder accent.
Bron: © Javaanse kookcursus Leiden

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gado gado recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Er is niets lekkerders te bedenken dan gado gado met de lekkerste pindaaus.
    Lamberta gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter