Zoete aardappelen op de bbq

Zoete aardappelen op de bbq

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng de rode wijn met suiker en zout tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Vet de bodem evan een aluminiumschaal in. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Leg de aardappelplakjes in de aluminiumschaal. Schep er 1 eetlepel water over. Smeer de bovenkant van de aardappelplakjes in met de marinade. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Verhit de barbeque tot heet en zet de schaal met aardappelplakjes 10 minuten op het rooster. Haal de folie eraf, keer de plakjes en smeer ze opnieuw in met de marinade. Laat de aardappelplakjes zonder deksel grillen tot ze gaar en zacht zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoete aardappelen op de bbq recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter