MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zoete aardappelen op de bbq

Zoete aardappelen op de bbq recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Meng de rode wijn met suiker en zout tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Vet de bodem evan een aluminiumschaal in. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Leg de aardappelplakjes in de aluminiumschaal. Schep er 1 eetlepel water over. Smeer de bovenkant van de aardappelplakjes in met de marinade. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Verhit de barbeque tot heet en zet de schaal met aardappelplakjes 10 minuten op het rooster. Haal de folie eraf, keer de plakjes en smeer ze opnieuw in met de marinade. Laat de aardappelplakjes zonder deksel grillen tot ze gaar en zacht zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoete aardappelen op de bbq recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /