Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete aardappelen op de bbq recept
Zoete aardappelen op de bbq recept

Zoete aardappelen op de bbq


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de rode wijn met suiker en zout tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Vet de bodem evan een aluminiumschaal in. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Leg de aardappelplakjes in de aluminiumschaal. Schep er 1 eetlepel water over. Smeer de bovenkant van de aardappelplakjes in met de marinade. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Verhit de barbeque tot heet en zet de schaal met aardappelplakjes 10 minuten op het rooster. Haal de folie eraf, keer de plakjes en smeer ze opnieuw in met de marinade. Laat de aardappelplakjes zonder deksel grillen tot ze gaar en zacht zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete aardappelen op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven