AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zoete aardappelen op de bbq

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zoete aardappelen op de bbq recept Meng de rode wijn met suiker en zout tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Vet de bodem evan een aluminiumschaal in. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Leg de aardappelplakjes in de aluminiumschaal. Schep er 1 eetlepel water over. Smeer de bovenkant van de aardappelplakjes in met de marinade. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Verhit de barbeque tot heet en zet de schaal met aardappelplakjes 10 minuten op het rooster. Haal de folie eraf, keer de plakjes en smeer ze opnieuw in met de marinade. Laat de aardappelplakjes zonder deksel grillen tot ze gaar en zacht zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zoete aardappelen op de bbq recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven
  Culinaire Nieuwsbrief
  De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

  E-mail
  Voornaam
  Achternaam

  /