BBQ sparerib
- Herkomst Argentinie
- Categorie BBQ
- Bereiden
- Kookboek van faroush
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in ringen en de knoflook fijn.
- Fruit ze aan in een grote pan.
- Voeg de in blokjes gesneden toe en laat ze even meebakken, en de overige ingrediënten voor de erbij en minimaal 1 uur zachtjes laten koken.
- Als de op smaak is de er maximaal 10 minuten in koken (ze mogen absoluut niet gaar zijn).
- De marinade maak je als volgt.
- Snijd het pepertje, de en de knoflook heel erg fijn.
- Doe de currysaus in een schaal en voeg de ingrediënten toe goed mengen.
- Als de uit de komen laat ze dan afkoelen.
- Als ze afgekoeld zijn, smeer ze dan in met de marinade en laat dit er minimaal 2 uur intrekken.
- De BBQ lekker heet maken en de lekker bakken tot ze gaar zijn.
Ook lekker om te maken
Variaties op BBQ sparerib
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
BBQ spareribs | 1 | BBQ |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
- bouillon en runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 44 kcal | 2% | 176 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |