Hete bonen
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jamoriro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De , , bonen en peen klein snijden en in de pan aan bakken.
- Dan het erbij en de kruiden.
- meebakken.
- Als het "bruin" is de erbij en laag zetten.
- Laten pruttelen tot de bonen gaar zijn.
- Dan de maken en apart opdienen op het bord.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Variaties op Hete bonen
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hete bonen | 2 | Rijstgerechten |
Hete bonen met kip | 1 | Groentegerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal, bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en aardappelpuree
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en aardappelpuree
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in aardappelpuree
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 523 kcal | 26% | 2092 kcal |
Vetten | 54 g. | 78% | 216 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |