Hartige spinazietaart met gorgonzola
- Herkomst Nederland
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spinazietaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Leg de ontdooide plakjes op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap.
- Bekleed een ronde, met bakpapier beklede, taartvorm van 26 cm ermee.
- Snijd het overhangende randje eraf.
- Strooi dan de over de bodem van de vorm en klop de met de los.
- Roer de spinazie, de uipartjes en de verkruimelde erdoor.
- Schenk dat mengsel in de taartvorm en bak hem in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- in 40 minuten gaar.
- Ietsje af laten koelen en dan in punten serveren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en spinazie a la creme kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taart | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1174 kcal | 58% | 1174 kcal |
Vetten | 65 g. | 93% | 65 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 66 g. | 25% | 66 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |