Hartige muffins met salami
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
- Vormpje
Bereidingswijze
- Haal het deeg uit de verpakking en laat het 10 minuten rusten.
- Snijd de in plakjes, snijd de bosuitjes in ringetjes en snijd de eventueel in 2 of 4 stukken, Klop de los met 200 milliliter .
- Breng op smaak met , en .
- Verwarm de met 100 milliliter .
- Vet 10 muffinbakplaatvormpjes in.
- Rol het deeg uit en snijd de vellen in vieren.
- Bekleed elk vormpje met 4 deegvellen (om en om leggen) en bestrijk ze intussen met het -botermengsel.
- Verdeel de , de bosuitjes en de over de vormpjes.
- Schenk de eroverheen.
- Bak de muffins ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Bedek ze halverwege eventueel met aluminiumfolie, laat de muffins ca. 10 minuten afkoelen en maak ze daarna los van de vorm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hartige muffins voor buffet430m
-
Recept
Basisrecept muffins420m
-
Recept
Chocolade muffins420m
-
Recept
Hartige kruidenmuffins425m
-
Recept
Hartige pannenkoek41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 251 kcal | 12% | 2510 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 290 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |