Groentecake van wilde paddestoelen
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ellaarps
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Fruit de en de in een scheut in de wok.
Droog de paddetoelen met een doek, snij de in grote plakken en voeg toe. - Zet het vuur laag en wacht tot het kookvocht is verdwenen.
- Voeg en ketjap toe.
- Laat afkoelen.
Mix de 4 schuimig met de sambal. - Mix dit mengsel met de 3 eetlepels .
- Bekleed een rond bakblik met bakpapier.
- Stort de groente erop en giet daar het eier-bloemmengsel overheen.
- Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de quiche/cake in 30 minuten gaar.
- Snijd in plakken en garneer met peterselie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Wilde spinazie met rozijnen en ansjovis430m
-
Recept
Asperges met wilde zalm430m
-
Recept
Salade van geroosterde groenten45m
-
Recept
Lalab van andijvie (groente gerecht van andijvie)420m
-
Recept
Lalab van taugé (groente gerecht van taugé)410m
-
Recept
Lalab van witlof (groente gerecht van witlof)410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 126 kcal | 6% | 504 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |