Goudse kaaspoffertjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- Zeef het en het in een kom.
Voeg al kloppend de en de 1 voor 1 er door en roer het tot een glad beslag.
Breng het op smaak met en en meng dan de kaas erdoor.
Verhit de poffertjespan en bestrijk elk holletje met een kwastje gedoopt in een beetje olie.
Vul nu elk holletje voor de helft met beslag.
Bak de poffertjes goudbruin aan de onderkant, keer ze om en bak ook deze kant lekker goudbruin. - Ga door tot het beslag op is.
Laat nu de zachtjes smelten en licht kleuren en voeg de toe. - Serveer de poffertjes met de walnotenboter.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- goudse kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, goudse kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, goudse kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 359 kcal | 17% | 2154 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 39 g. | 15% | 234 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |