Glutenvrij: bananenbrood
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van fienekevz
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm je oven voor op 175 °C .
- Pel de , breek ze in boven een grote beslagkom in kleine stukjes.
- Prak de fijn met een vork.
- Breek de en meng ze goed door de bananenpuree.
- Voeg vervolgens het amandel- en quinoameel toe en schep het meel er goed doorheen tot het volledig is opgenomen.
- Voeg vervolgens de rest van je ingrediënten toe en meng tot een glad beslag.
- Vet een cakevorm in.
- Je kan ook een op maat geknipt velletje bakpapier in de cakevorm leggen die aan beide kanten over de randen valt, zo kan je de cake er na het bakken makkelijk uithalen.
- Giet het beslag in de cakevorm en bak het bananenbrood in 40 minuutjes goudbruin.
- Laat tien minuutjes afkoelen.
- Lekker met een dikke laag amandelpasta, eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bananenbrood41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in speculaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 298 kcal | 14% | 1192 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |