Gestoofd varkensvlees met bleekselderij
- Herkomst Vietnam
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van armaco
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Het in een schaal vermengen met de , , , en 1 eetlepel en 1 uur laten marineren.
- Ondertussen twee á drie keer omscheppen.
De in een grote pan verhitten. - Het vlees er op een middelhoog vuur ongeveer 15 minuten in bakken tot al het vocht is verdampt en het vlees mooi bruin is.
Het kokoswater en de rest van de erbij gieten, het deksel op de pan leggen en 30 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken.
De toevoegen en er goed doorheen roeren. - Ongeveer 30 minuten zachtjes doorkoken tot de en het vlees gaar zijn.
- Regelmatig roeren.
Direct serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi Rica Rica (gestoofd varkensvlees met een lekker smaakje)41u
-
Recept
Varkensvlees met Basilicum420m
-
Recept
Stoofschotel van varkensvlees41u
-
Recept
Gemarineerde varkensvlees met taugè41u25m
-
Recept
Varkensvlees in pittig zoete ketjapsaus450m
-
Recept
Tim nyat nyat (mild gekruid varkensvlees)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 211 kcal | 10% | 844 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |