Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van annemarije
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Kook water voor de en voor de tagliatelli.
- Snijd de in schuine reepjes en kook ze 5 min.
- in kokend water met wat .
- Snijd de fijn en bak deze in wat olijolie langzaam aan.
- Snijd de fijn en voeg deze toe aan de en bak ze langzaam aan.
- Rooster de in een koekenpan (zonder olie of boter).
- Kook de tagliatelli.
- Warm de creme fraiche en op tot het een saus wordt.
- Voeg de , en toe aan de saus.
- Serveer de pasta met de saus er bovenop.
- Strooi op het laatst de er overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti met danish bluesaus430m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus415m
-
Recept
Tagliatelle met kip en broccoli420m
-
Recept
Pasta met blue band finesse en kipreepjes435m
-
Recept
Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus415m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte kip en spinazie415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 399 kcal | 19% | 1995 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 58 g. | 22% | 290 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |