Gegratineerde pastaschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de in ruimwater met zout beetgaar.
    Verhit in een braadpan 2eetlepels en bak de gehaktballetjes in 3 minuten goudbruin.
  2. Schep ze uit de pan en fruit de met de helft van de knoflook 1 minuut in het bakvet.
    Voeg de gepelde toe en druk de met een spatel klein.
    Doe de gehaktballetjes terug in de pan en stoof 10 minuten in de tomatensaus.
    Verwarm intussen de oven tot 200 graden.
  3. Giet de af.
    Meng de door de tomatensaus en breng op smaak met zout en peper.
    Schep de pasta in een ingevette ovenschaal, meng de crème fraîche, met de melk, kaas, oregano en zout en peper naar smaak.
    Strijk de room over de pasta.
  4. Bak de pastaschotel in de oven in 25-30 minuten goudbruin.
25
25
25

Variaties op Gegratineerde pastaschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gegratineerde pastaschotel
VariatieAantalGang
Gegratineerde pastaschotel2Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere melk en jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in magere melk en jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gegratineerde pastaschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Leuke ideetjes ...zal zeker proberen. Vooral met de vastenmaand
Raisha 18 juni 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
270 kcal
13%1080 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
55 g.
21%220 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde pastaschotel