Snijd de knol in plakken van 1 cm dik en schil deze.
Snij de knoflooktenen door de helft en smeer de plakken ermee in.
Verhit een laagje in de koekenpan en bak de plakken aan beide kanten gaar en goudbruin.
Bak in olie of rooster in een pan de hazelnoten(100 gram) en bestrooi met tijm(1 eetlepel).
Pureer de ingrediënten voor de walnotenpesto tot een gladde pasta.
Besmeer de knolselderij(800 gram) met de pesto(1 stuk).
Strooi er de hazelnoten(100 gram) over, wat peper en eventueel een beetje zout(1 stuk).
Eet smakelijk!
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in hazelnoten en walnoten
Selderij
knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.