Frambozen-cheesecake (zonder bakken)
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Deegroller
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Vet een springvorm (26 cm doorsnede) in met .
Smelt de in een pan. - Doe de shortbread in de diepvrieszak en sluit hem af.
Verkruimel de koekjes met een deegroller. - Houd 2 eetlepels kruimels apart voor garneren.
Meng de overige kruimels met de gesmolten . - Zet ca. 30 minuten in de koelkast.
Was de voorzichtig en houd een paar apart voor de garnering.
Week de in koud water. - Roer de met de , het en de glad.
Knijp de uit en los hem op laag vuur op. - Roer 2-3 eetlepels van het roomkaasmengsel erdoorheen.
Roer het gelatinemengsel door het overige roomkaasmengsel.
Verdeel het mengsel over de shortbreadbodem. - Verdeel de erover.
- Zet ca. 4 uur in de koelkast.
Klop de stijf en voeg de toe. - Neem de taart uit de vorm.
- Verdeel de over de taart, laat hier bij 2 cm van de rand vrij.
Wrijf de jam door een zeef, verkruimel de overige koekkruimels zeer fijn.
Garneer de taart met de overige , de jam en de koekkruimels.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- frambozen, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, roomkaas, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 441 kcal | 22% | 7056 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 320 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 9% | 128 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |