Foe Yong Hai

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Omelet en vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Saus:
    Verhit in een steelpan een beetje olie op halfhoog vuur en voeg een teen knoflook toe.
  2. Laat deze een halve minuut zachtjes smoren.
  3. Niet bruin laten worden.
  4. Dan de toevoegen en even omroeren met de .
  5. Voeg de bouillon, de en de toe en roer tot een gladde saus.
  6. Laat dit 5 minuten zachtjes koken.

    Vulling:
    Snijd de groente in niet al te kleine stukken.
  7. Blancheer eventueel de en wortel van te voren of snijd dit in dunnere plakken.
  8. Kluts de met de .
  9. Verhit in een grote pan (met anti aanbaklaag) de en smoor de eerst een halve minuut op halfhoog vuur.
  10. Voeg de groente toe en zet het vuur hoog zodat de groente even goed bakt en gaar wordt.
  11. Na 2 minuten het vuur weer halfhoog en de geklutste toevoegen.
  12. Dit mengsel even blijven roeren totdat het begint te stollen.
  13. Even met rust laten tot de onderkant goudgeel kleurt.
  14. Nu bij elkaar schuiven tot de helft van de pan en weer even laten rusten.
  15. Na ongeveer 2 minuten de omdraaien en nog kort laten bakken zodat er een mooie in de vorm van een halve maan in de pan ligt.
    Serveren in of op een schaal en de saus erover schenken.
25
25
25

Variaties op Foe Yong Hai

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Foe Yong Hai
VariatieAantalGang
Foe yong hai3Eiergerechten
Snelle foe yong hai1Eiergerechten
Foe yong hai met garnalen1Eiergerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • kippenbouillon en omelet kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Foe Yong Hai heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Het was erg lekker en makkelijk te maken met de spulletjes die ik al in huis had.
AgnesBruins 18 juni 2014
Vooral die saus. Heerlijk! Met de vulling is te variëren. Ik heb de groenten geroerbakt in five spices woksaus, dan eitjes er bij. Super!
Peuzel 9 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
582 kcal
29%2328 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Foe Yong Hai