Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Leg het vlees 30 minuten in de diepvries.
  2. Rooster de sesamzaadjes 3-4 minuten in een droge koekenpan op matig vuur.
  3. Schud met de pan tot de zaadjes goudbruin zijn.
  4. Haal ze uit de pan om aanbranden te voorkomen.
  5. Kneus de zaadjes in een vijzel.
  6. Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakken.
  7. Meng het vlees met de , het , lente-ui en de helft van de sesamzaadjes.
  8. Marineer het 2 uur.
  9. Meng de twee soorten , vet met een kwastje een grillpan, koekenpan of barbecuerooster in.
  10. Verwarm de tot zeer heet en schroei het vlees snel aan belde kanten dicht.
  11. Strooi er de rest van de sesamzaadjes over en serveer met kim chi.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamzaad en sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb Koreaanse vrienden; bij hen, is dit mijn lievelingsgerecht maar NB het slaagt alleen maar als de biefstukreepjes flinterdun zijn, maar toch een mm dikker als carpaccio de boeuf anders heeft het... Lees reactie
Karel 16 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
263 kcal
13%1052 kcal
Vetten
64 g.
92%256 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)