Eieren in panangcurry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Kook de eitjes in 7 min.
  2. hard.
  3. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
    Rooster het in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min.
  4. goudbruin en laat afkoelen op een bord.
    Rasp de .
  5. Snijd de rode in dunne reepjes.
  6. Verhit olie in een hapjespan en bak de panangcurry tot deze begint te geuren.
  7. Voeg de , , , en toe.
    Roerbak de witte delen van de even mee.
    Voeg de en het bouillontablet toe.
  8. Breng aan de kook.
  9. Laat 5 min.
  10. zacht koken.
  11. Voeg vervolgens het groene deel van de toe en laat iets slinken.
    Halveer de en leg in de saus.
  12. Serveer de curry over de rijst en bestrooi met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillontablet kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
330 kcal
16%1320 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eieren in panangcurry