Cordon bleu met rösti
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
Dep voor de cordon bleu het vlees droog en snijd in de medaillons een flinke inkeping.
Snijd de kaas in 8 stukken, doe in elke inkeping een stuk kaas en een plak . - Steek vast met de cocktailprikkers en bestrooi met en .
Verhit 2 eetlepels in een pan met anti-aanbaklaag en bak de cordon bleus ca. 2 minuten per zijde op hoog vuur. - Leg het vlees op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak ca. 20 minuten in de oven.
Schil voor de rösti de , was ze en rasp ze fijn.
Meng de aardappel met het en de .
Verhit 2 eetlepels in een pan met anti aanbaklaag (28 cm doorsnede). - Verdeel het aardappelmengsel in de pan en strijk het glad.
Bak op middelhoog vuur in 6-8 minuten goudbruin.
Draai de rösti met behulp van een deksel om en bak ca. 6 minuten verder. - Verdeel de rösti in 8 stukken en dien op met de cordon bleu
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cordon Bleu420m
-
Recept
Cordon Bleu41u20m
-
Recept
Cordon-bleu-gehaktballen41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 518 kcal | 25% | 2072 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 34 g. | 13% | 136 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |